Vés al contingut

Un any d’Assemblea Indignada del Masnou

Mai 22, 2012
tags:

Avui fa tot just un any que ens aplegàvem a la pl d’Ocata arrel de les expectatives que genera el 15M. Recordeu aquelles cassolades? 😀

Cadascú tindrà la seva valoració però és evident que alguna cosa a canviat. Hem portat a terme i participat a nombrosos actes i accions i si voleu recordar-los teniu el flickr de l’acampada per fer una ullada. I els que tingueu facebook podeu veure el vídeo!

“Ja fa un any, que ens vàrem trobar a la Plaça d’Ocata… sembla que no, però sí ens parem a enumerar-les, hem fet moltes coses:

Xerrades sobre els habitatges d’Incasòl i recollida de signatures, la marxa de la sal, amb aquella emotiva arribada de la marxa a la plaça d’Ocata, les intervencions als plens, aquell primer ple que vàrem retransmetre per Internet en directe amb un cost de zero euros, el memorable ple dels “referents”, els cinefòrums a la plaça, les crispetes, les instàncies, les cassolades, aquell dia que vam quedar per fer pancartes i fins i tot els nens i nenes en feien, recordeu aquella que deia:”no m’ arriba el mes a final de sou”?, les entrevistes amb l’alcalde i algun regidor, les transcripcions, el Pla de Participació (que encara l’estem suant), ”Ni Reglamento, ni ostias”!, les reunions amb algunes AMPAs preocupades per l’educació dels seus fills i filles, els taps per la Ona, els joves i les Entitats, algun assessorament, la cara que fèiem tots quan van desallotjar amb aquella violència la Plaça de Catalunya, la dona-pancarta, les comissions, els que volíeu compartir una subvenció amb els indignats, les embarassades, la petita indignada, el “cas ACM” (encara amb moltes preguntes sense resposta), la Rua Indignada, les idees d’algun artista, les pancartes d’alguna altre artista, les publicacions, la feinada del Logo, el curs del Bloc, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, el registre d’instàncies, l’enfadat-amb-el-món que casualment s’ha convertit en el nostre referent, per la seva dedicació a temps complet a l’Assemblea, les manis, la vaga, la revista, el de la ràdio que ens podia fer una entrevista, la recerca de la pancarta desapareguda, els cartells, les traduccions al català correcte, les correccions de les actes, el facebook, el bloc, els cursets i tutorials, el professor d’economia social, el muntatge de l’equip de so, els cables que ens heu deixat, (i els que ens heu llançat), les cadires amunt i avall, escombrem la plaça, que a sobre no diguin que som uns deixats, la dona mes treballadora del món, la tenim entre nosaltres, cada diumenge (i cada dia!), les trucades, els missatges, els correus, les tardes a la plaça, al Blau o a La Lluna, tots vosaltres sou aquí i en formeu part, i tot i que el nostre present és més indignat encara, mirem al futur amb esperança, amb l’esperança d’un món millor. Encara ens queden moltes per a fer. De moment, cel.lebrar que, contra tot pronòstic, aquí seguim, cada diumenge, a la Plaça d’Ocata a les 20h, (sí plou, al Blau). Per celebrar-ho, el dissabte vam anar a Badalona, per arribar a peu a Barcelona, a la manifestació i tots els actes posteriors que hi ha del 12M-15M. Continua acompanyant-nos!
Aquests dies ens hem recordat molt de vosaltres, dels que seguim, dels que no dubten mai en col.laborar amb el que calgui.

Felicitats a aquells que vàrem reaccionar de forma comuna i treballem per fer els nostres somnis quelcom real.

Per cert, el fet que coincideixi amb una vaga general del sector de l’ensenyament àmpliament secundada fa sentir goig. L’atomització de la societat ha començat a revertir i tots en som el desencadenant.

One Comment leave one →
  1. onandi permalink
    Mai 22, 2012 11:44 pm

    Zorionak!!! Felicitats!! 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: