Vés al contingut

Novetats InfoPAHMasnou

Juliol 27, 2013

Després d’haver iniciat la campanya ABANDONATS a El Masnou recopilant una sèrie d’immobles en desús ens han comentat que un parell d’aquests no estan “abandonats” del tot.

Sobre això volem confirmar que estem assabentats que actualment 2 de les cases s’utilitzen com a “magatzem” i no ens sembla malament. L’objectiu d’aquesta campanya es trobar alternatives a habitatges que no estan fent la seva funció social sense menystenir la voluntat dels propietaris, però trobem necessari amb a dia d’avui 13 famílies del municipi en procés de desnonament (entre lloguers i hipoteques) que aquestes alternatives arribin a la ciutadania. Per informar d’això no s’esta obligant a ningú a res, excepte a l’Ajuntament a obrir noves vies per a solucionar les necessitats dels veïns del municipi.

A una nova trobada entre membres d’aquest grup s’ha parlat de:

– Què encara no em rebut notificació del dia de reunió amb el govern (demanada el 18 juny).

– Què tenim intenció de participar activament a la comissió de treball per combatre la pobresa i per a la promoció de la inclusió social que ja ha començat a reunir-se. Això clar quan ens informin i ens deixin participar cosa la qual ni tan sols em pogut ratificar ja que esperem data de la trobada.

– Què paral·lelament a la campanya abandonats s’esta preparant una altra de la qual informarem i convidem a participar a tothom que ho desitgi a les molt properes dates. 😀

– Què continuem fent feina aquests dies i que disposem d’un perfil de facebook (infopahmasnou) on anem actualitzant informacions i accions i el mail on agraïm que us estigueu adreçant infopahmasnou@gmail.com.

 

pah1

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: