Vés al contingut

Resposta a “no és suficient”

gener 30, 2012

A continuació deixem la resposta que se’ns dona des de la regidoria de participació al nostre escrit que se’ls va fer arribar i que es va publicar també aquí al post amb el títol “no és suficient”.

Ahir, a l’assemblea es va decidir implementar enquestes al bloc i la primera qüestió justament és referida a aquest tema, així que si ho desitgeu podeu participar-hi. Esta ubicada a la banda superior dreta de la pàgina d’inici.

 

Benvolguts/des,

Hem rebut les vostres reflexions sobre el taller participatiu del passat dia 21 de gener, que d’entrada agraïm.

Estem encara a l’espera de rebre la informació amb les conclusions i propostes del taller, i amb les valoracions que les persones que van participar van fer, però no podem coincidir plenament amb la vostra valoració del desenvolupament de la sessió. Tot i que estem d’acord en què caldrà millorar alguns aspectes concrets, la nostra valoració és globalment positiva.

No obstant aquesta discrepància, sí que coincidim amb la idea que “queda molt per dir per part de la ciutadania i entitats” i amb el fet que “volem el millor pla possible”. També ens semblen correctes les vostres peticions.

Com estava previst inicialment, es faran públiques les aportacions fetes als tallers, així com el text del Pla i de Reglament que es presentin al Consistori, amb criteri de màxima transparència.

Així mateix, des de la regidoria es farà un acte públic de retorn de les conclusions dels tallers realitzats, i en aquest marc es proposarà un mecanisme per poder continuar treballant de forma participativa amb el Pla. En breu podrem concretar aquesta proposta.

Esperem comptar novament amb les vostres aportacions.

Salutacions,

Jaume Oliveras i Maristany

Regidor delegat de participació ciutadana

One Comment leave one →
  1. gener 30, 2012 3:10 pm

    A mi personalmente me resulta curioso que por un lado digan que “Todavía están a la espera de recibir la información con las conclusiones y propuestas del taller y con las valoraciones que realizaron las personas que participaron ..”, pero su valoración es globalmente positiva?? Si no tienen las conclusiones, ni tampoco las valoraciones de las personas que participaron, en que basan su valoración positiva? En que el paripé de la participación ya se ha llevado a cabo??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: