Vés al contingut

PREINSCRIPCIONS CURS 2013-2014

Març 11, 2013

Com ja vàrem fer l’any passat, recolzem amb les nostres eines la difusió de les dates de preinscripcions pel curs vinent per garantir la qualitat de l’ensenyament a la nostre vila. Compartim des d’aquí la circular de la coordinadora d’AMPA’s.

de l’11 al 22 de març de 2013

Benvolgudes famílies:
Des de la Coordinadora d’AMPA’s de les Escoles Públiques del Masnou, volem recordar-vos la necessitat d’inscriure als vostres fills/es dins les dates establertes tant a primària com a secundària.
Aquest any especialment, totes les famílies que voleu portar al vostre fill/a a una escola pública del municipi, heu d’omplir les opcions de l’imprès de preinscripcions amb els codis corresponent a les 5 escoles públiques del Masnou per ordre de preferència (per Educació Infantil i Primària) i dels 2 Instituts públics (per Secundària).
La gran qualitat educativa dels centres públics fa que sigui una opció prioritària de moltes famílies però una vegada més, des de l’Administració i davant la falta de sol·licituds cap a l’escola privada, es pretén obligar a les famílies a renunciar al seu dret d’elecció.
Reiterem la nostra postura d’anys anteriors, i així li hem manifestat al Departament d’Ensenyament i a la Regidora d’Ensenyament de l’ajuntament del Masnou, de no acceptar que es vulneri el dret d’elecció de les famílies al tipus d’educació i escola que volen pels seus fills/es.

Des de la Coordinadora hem sol·licitat una reunió amb el Departament d’Ensenyament per seguir avançant en la millora de la qualitat educativa al Masnou.

Us seguirem informant properament.

COORDINADORA D’AMPA’S D’ESCOLES PÚBLIQUES DEL MASNOU

PER L’ESCOLA PÚBLICA “LA NOSTRA”

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: