Vés al contingut

L’Ajuntament del Masnou recorre una sentència que l’obliga a indemnitzar un restaurant amb 1,5 M EUR.

gener 12, 2013

Font: la Vanguardia.

Els propietaris de Kangeisó van denunciar el consistori l’any 2001 arrel de l’aprovació del planejament urbanístic

Aquesta és la darrera fase d’un llarg procés que s’iniciava fa setze anys, amb la regulació d’un planejament urbanístic que feia incompatible la qualificació urbanística de Kangeisó amb el desenvolupament de les activitats per a les quals tenia concedides les llicències corresponents: sala de conferències, cursets i reunions, i de residència privada per a centre de formació, convencions, hospedatge i restauració.

La tramitació del pla urbanístic es va iniciar l’any 1996 i es va aprovar de manera definitiva a finals de l’any 2000. L’empresa gestora de la finca, Inmocahispa va recórrer contra el planejament, primer a nivell municipal i, posteriorment, per la via contenciosa administrativa. L’any 2005, una primera sentència va donar la raó a l’Ajuntament, però l’empresa hi va tornar a recórrer.

L’any 2009, però , el Tribunal Suprem donava la raó als propietaris de la finca. S’anul·lava la sentència del 2005 i s’imposava a l’Ajuntament el pagament d’una indemnització. L’empresa demanava 2,8 milions d’euros, mentre que l’Ajuntament fixava la indemnització es poc més de 240.000 euros. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va acabar fixant l’import en 1,5 MEUR, a pagar entre 2013 i 2015.

L’Ajuntament va publicar per la seva part això.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: