Vés al contingut

GRÀCIES!!!

Juny 13, 2012

“L’Ona Munné Rafecas té avui 13 anys i, a causa d’una anòxia i una mala praxi durant el part, pateix una discapacitat psicomotora severa, té un 78% de disminució reconeguda, no té mobilitat autònoma i, per tant, necessita dedicació absoluta de terceres persones. Té també un retard cognitiu sever, una escassa capacitat de comunicació i, des dels seus dos anys, assisteix a l’escola Àuria d’Igualada. El mes de març es va sotmetre a una operació per a corregir l’escoliosi severa que també pateix i se li van implantar tubs de titani a l’esquena que permetran redreçar la seva columna vertebral. Després d’aquesta intervenció, l’Ona no recuperarà mobilitat, però sí que millorarà sensiblement les seves condicions. A banda de diferents adequacions al seu domicili, necessitarà una cadira de rodes específica, que tindrà un cost que probablement oscil·larà entre els 4.000 i els 6.000 euros.
La família recorda que, malgrat haver rebut alguna proposta que evidentment han agraït, no volen donacions econòmiques i prefereixen apel·lar a la solidaritat de la gent amb aquesta iniciativa.”

Informar-vos que l’operació ha estat un èxit i que la família dona per finalitzada la campanya amb 17 tones de taps que ja han comptabilitzat, i esperen que amb els taps d’alguns punts de recollida, com el nostre arribar les 20 tones necessàries. Ens agraeixen de tot cor la feina feta i diuen estar sobrepassats de tanta gent que s’ha implicat amb la causa. Ens mantindran informats de l’evolució de l’Ona i de l’adquisició de la cadira.
Ha estat per nosaltres molt emotiu parlar amb la mare i sentir l’empenta que té.

Podeu veure els vídeos i trobar més informació buscant per la campanya
“En Tap Ona’T”.

Petits gestos poden esdevenir grans canvis.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: