Vés al contingut

Ple del mes de maig

Mai 13, 2012

El dijous dia 17 de maig a les 20h, se celebrarà el ple del mes de maig. Aquí teniu l’ordre del dia “indignat”, que anirem ampliant a mida que rebem més informació:

Alcaldia
1) Aprovació, si escau, dels esborranys de les actes del Ple ordinari del 15 de març de 2012, del Ple extraordinari i urgent del 28 de març de 2012, i del Ple ordinari del 19 d’abril de 2012.
2) Informacions i comunicacions de l’Alcaldia.
3) Donar compte dels decrets d’Alcaldia.
4) Donar compte del Decret de liquidació del pressupost de l’exercici 2011.
5) Donar compte de les persones assistents a la sessió.

Joventut
6) Modificació de la proposta aprovada en el Ple de l’Ajuntament de data 19 d’abril de 2012 relatiu al Reglament de l’equipament cívic de Ca n’Humet.

Hisenda
7) Donar compte de la modificació efectuada en el tràmit de rectificacions contemplada en el procediment relatiu a les obligacions pendents de pagament de conformitat amb el Reial Decret llei 4/2012, de 24 de febrer.
8) Aprovació i reconeixement extrajudicials de crèdits en el marc del RDL 4/2012.

9) Control dels òrgans de Govern municipals
a) Contesta de l’Equip de Govern als suggeriments i preguntes de la sessió anterior.
b) Suggeriments i preguntes adreçades a l’Equip de Govern.

Mocions

Moció d’urgència presentada pel Grup Municipal d’ERC i CiU EMUMM en relació a l’escola Municipal de Música del Masnou.  (Acta Ple 18/06/09 y Acta Ple 16/10/2008

Info relacionada amb el pressupost municipal
10) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA a proposta de la Comissió promotora, de recolzament a la iniciativa legislativa popular de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i de lloguer social.
11) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA proposant actuacions en relació a les escoles bressol municipals. ESMENES CIU-ERC
12) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM en defensa de les polítiques locals d’ocupació davant la retallada dels pressupostos Generals de l’Estat en matèria de Polítiques d’Ocupació.
13) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM en defensa dels centres educatius municipals i del manteniment de la xarxa pública escoles bressols.
14) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA de recolzament de l’escola Municipal de Música del Masnou. ESMENES CIU-ERC
15) Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC i CiU de suport a les polítiques actives d’ocupació, com a mitjà dels ajuntaments per millorar l’ocupabilitat de les persones i afavorir el desenvolupament econòmic del nostre territoris.
16) Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC i CiU de suport a la iniciativa legislativa popular de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i de lloguer social.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: