Vés al contingut

Ordre del dia “indignat” del Ple de febrer (actualitzat)

febrer 13, 2012
tags:
El Ple del mes de febrer serà el dijous 16
Es podrà seguir en directe el Ple a través de la pàgina web municipal. L’emissió es fa mitjançant el sistema de reproducció en temps real, que permet veure els continguts de vídeo sense necessitat de descarregar-los.

Es convoca la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament, que es farà el dijous 16 de febrer de 2012, a les 20 h, a la sala de sessions de la casa consistorial, amb l’ordre del dia següent:

( S’anirà completant la informació quan la rebem tant de l’Ajuntament com els grups polítics ...)

Alcaldia
1) Aprovació, si escau, de l’esborrany de l’acta del Ple ordinari del 19 de gener de 2012.
2) Informacions i comunicacions d’Alcaldia.
3) Donar compte dels decrets d’Alcaldia.
4) Donar compte de les persones assistents a la sessió.

Recursos Humans
5) Resolució del recurs de reposició contra l’acord del Ple de l’Ajuntament del Masnou amb data 22 de desembre de 2011 (punt 6, de la pàgina 1 fins a la 9), d’aprovació de la modificació de plantilla, catàleg i relació de llocs de treball, interposat pel Grup Municipal d’ICVEUiA.

Aquesta reposició és per afegir la figura del lampista a l’acord a dalt mencionat. Al desembre quan es va aprovar, des de ICVEUiA van fer menció a la no inclusió d’aquest lloc de treball de viva veu. Per fer-ho més correcte, es presenta aquest punt per tal d’oficialitzar-ho.
Urbanisme i Habitatge
6) Aprovació definitiva de l’expedient de taxació conjunta per a l’expropiació de 41,32 m² de la finca registral núm. 10.302, situada al Torrent de Can Gaio, al vèrtex de la confluència dels sectors PP8, PP9 i PP10.

Es el tràmit pel qual es tancarà l’annexió d’una parcel·la al projecte del camí del Mig.

Medi Ambient i Paisatge
7) Aprovació de l’expedient de contractació del servei de manteniment i neteja dels parcs, jardins municipals, parterres, talussos i jardineres, així com l’esporga i els tractaments fitosanitaris de l’arbrat del municipi del Masnou, i convocatòria de la licitació, mitjançant procediment obert amb diversos criteris de valoració.

Aprovació de l’expedient que contindrà el Plec de criteris per a la contractació, prèvia licitació, de la/les empreses que s’encarregaran de les zones verdes, arbrat, parcs…

Hisenda
8) Resolució del recurs de reposició presentat pel Grup Municipal d’ICV-EUiA contra l’acord de la Junta de Govern Local del 22 de desembre de 2011 d’aprovació de la modificació del preu públic 6, per prestació del servei de l’escola bressol municipal.

Aquest punt és per modificar el preu públic de la prestació del servei de l’escola bressol municipal. Segons l’ordenança els preus públics s’han de penjar durant 30 dies als taulells d’edictes i en aquest cas també a les mateixes escoles bressol. Aquest període va finalitzar el 31 de gener i per tal de conèixer aquesta dada t’has d’adreçar a Renda o documentar-ho via instància (donat la manca de temps pel Ple no creiem disposar d’aquesta dada abans d’aquest -si algú en disposés pot manifestar-la a un comentari-).

9) Control dels òrgans de govern municipals
a) Contesta de l’Equip de Govern als suggeriments i preguntes de la sessió anterior.
b) Suggeriments i preguntes adreçats a l’Equip de Govern.

Mocions
10) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM per a la suspensió temporal de la taxa de clavegueram, i recuperació de barems i bonificacions aplicats l’any 2012 a determinats impostos i taxes.
11) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA per demanar que es mantingui el desplegament de la Llei de barris.
12) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA de rebuig a la pujada tarifària de l’Autoritat del Transport Metropolità.
13) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM per a la supressió de l’augment de la quota a les escoles bressol a partir del mes de gener.
14) Moció presentada del Grup Municipal del GIM de creació d’una illa de vianants al barri d’Ocata.
15) Moció que presenta el Grup Municipal del GIM de restauració del topògraf “El Masnou” a la sortida 13 de l’AP-7 i adequació del mateix topògraf a la sortida 218 de la C-32.

2 comentaris leave one →
  1. Anònim permalink
    febrer 14, 2012 12:26 am

    Un cop més, moltes gràcies, així ens enterem d’alguna cosa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: