Vés al contingut

No és suficient!

gener 26, 2012

Des de l’Assemblea Indignada del Masnou volem fer arribar la consideració de que el taller per aportar idees sobre el futur Pla i Reglament de Participació Ciutadana del Masnou no va arribar a complir els mínims que desitjaríem fóssin les bases d’un bon pla.

El fet que se’ns dividís en grups, pot ser acceptable si al final de la trobada es fa una posada comuna, però al no ser el cas queda palès que consideracions que haguéssin aportat coses en altres grups no es van desenvolupar de forma àmplia.

D’altres consideracions serien que el temps assignat i els temes estiguéssin marcats abans de començar, que no es donés la possibilitat d’adaptar-lo a les necessitats que es van plantejar (hi havia un grup que constava de 7 persones i a la petició de fer el treball de forma comuna es van trobar la negativa del “tutor”), en altres grups, tot i posar de manifest que es portava una feina consensuada abans de començar, era impossible en temps i espai -un post-it- desenvolupar o aportar totes les conclusions d’aquest treball previ, que s’anul·lés un grup de treball (per tenir poques persones inscrites a ell, etc.). A això caldria sumar que en comptes de 3h el recull va durar 2h donat que es va produïr una presentació i un esmorzar abans de començar. I si va durar 2 hores va ser perquè els participants a l’exposició final vam estar aportant i matitzant coses perquè calia fer-ho sinó encara haguéssim plegat a les 13h…

Per tot això, perquè pensem que encara queda molt per dir per part de la ciutadania i entitats, i perquè volem el millor Pla possible sol·licitem/instem al Consistori i a l’empresa Civis a:

-Realització d’una (o tantes com calguin) jornada on es puguin de forma comuna replantejar/desenvolupar les aportacions fetes fins ara i formular-ne de noves, tot debatent-les i consensuant-les.

-Publicació de totes les aportacions fetes als tallers i esborrany que es presentara al Consistori per poder comparar-los i que el procés sigui totalment transparent.

Tot plegat és molt lluny de ser una crítica, el nostre interès, i pensem que també el de vostès, és tenir el millor pla, i és per això que ens veiem en capacitat de dir-los, sense que sembli una pretensió, que ens hem preparat, que ens considerem informats i informades, i que podem i desitjem que aquestes aportacions i moltes d´altres que van quedar en camí per tots els motius exposats anteriorment, puguin ser valorades.

One Comment leave one →
  1. Anònim permalink
    gener 27, 2012 2:12 am

    Vaig tenir exactament la mateixa sensació!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: