Vés al contingut

PAH Blanes

gener 2, 2012

Avui hem assistit a la presentació i primera acció de la #PAHBlanes.

Havia una convocatòria a les 10.00 davant de l’ajuntament, s’ha procedit a donar una breu explicació i lectura d’un manifest amb una petita performance d’una verge María i un Josep al carrer de fons.

Després s’ha optat per anar a acompanyar a una persona afectada per la execució de la seva hipoteca a la entitat bancària però ens hem trobat que el director no hi era i ens hem emplaçat a tornar passats uns minuts.

Llavors hem tornat a l’ajuntament, s’ha accedit fins l’alcaldia i s’ha mantingut una trobada amb l’alcalde on s’han plantejat diverses apreciacions, possibilitats i demandes sobre tot a nivell municipal, amb la promesa d’una nova trobada per desenvolupar el tema profundament.

Tot seguit hem tornat a l’oficina bancària, ens a atès el director, que acceptat el tramitar la petició de sol·licitud de dació en pagament i que s’atorgui un lloguer social que permeti a la persona romandre a casa seva.

Com a conclusions es pot extreure que les persones s’apropen amb curiositat i amb interès quan es fan accions d’aquest caire i que quan se’ls explica et donen el seu suport.

Les persones afectades per lleis que els aboquen a la marginació social han perdut la vergonya i la por, i demanen ajut perquè hi ha gent disposada a donar-lis. Especial menció a la companya de la @PAH_Girona que ha compartit la seva experiència i ha guiat a les persones que hi participàvem.

Felicitacions al col·lectiu de la PAH Blanes per donar resposta a una realitat que es dona al seu i d’altres municipis, donant passes fermes, instant al seus polítics i manifestant a les entitats bancàries que donarà suport a les persones que volen mantenir la seva llar, no per treure’n profit sinó per viure-hi.

En disposeu dels vídeos al canal d’ustream de l’acampadamasnou.

PAH   bloc PAH Girona   facebook PAH Girona

Contínua la lluita i seguim passant de la indignació a l’acció!

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: