Vés al contingut

Ordre del dia “consultable”

Desembre 21, 2011

Sentim de debò que el consistori no hagi tingut la consideració de començar a publicar l’ordre del dia del Ple amb dades consultables com li demanem des de fa ja mesos…

Encara sentim més que quan ens apropem a l’Ajuntament tot demanant els expedients relacionats amb els punts que es tractaran ens els neguen, donat que el ROM només reflexa la possibilitat de que siguin demanats pels regidors…

Be, almenys des de l’assemblea volem compartir amb les persones interessades les mocions presentades, ja que aquestes si han estat a be de facilitar-les/publicar-les els grups signants.

Adjuntem l’ordre del dia publicat al web i les mocions enllaçades per descarregar l’arxiu PDF:

Alcaldia
1) Aprovació, si escau, dels esborranys de les actes del Ple ordinari del 22 de setembre, del Ple ordinari del 20 d’octubre, del Ple extraordinari del 24 d’octubre i del Ple ordinari del 17 de novembre de 2011.
2) Informacions i comunicacions de l’Alcaldia.
3) Donar compte dels decrets d’Alcaldia.
4) Donar compte de les persones assistents a la sessió.
5) Donar compte de l’informe de compliment de terminis de pagament, Llei 15/2010.

Recursos Humans
6) Modificació de la plantilla, catàleg i relació de llocs de treball.
Salut Pública
7) Conveni de col·laboració per a la realització de l’encàrrec de prestació de serveis de protecció de la salut entre l’Agència de Protecció de la Salut i l’Ajuntament del Masnou.

Urbanisme i Habitatge
8 ) Verificació del text refós del Pla parcial 6 “Voramar II”.
Mobilitat
9) Aprovació de la minuta del conveni d’adhesió del servei de transport urbà del Masnou al sistema tarifari integrat de l’autoritat de transport metropolità.
Hisenda
10) Aprovació de la delegació a la Diputació de Barcelona de la gestió, liquidació, inspecció i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic local en via executiva, de la gestió, liquidació, inspecció i recaptació en voluntària de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i de l’impost sobre activitats
econòmiques.
11) Aprovació de la delegació a la Diputació de Barcelona de les competències municipals relatives a la gestió i recaptació de multes de circulació.

12) Control dels òrgans de Govern municipals
a) Contesta de l’Equip de Govern als suggeriments i preguntes de la sessió anterior.
b) Suggeriments i preguntes adreçades a l’Equip de Govern.
Mocions
13) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM per demanar a l’Ajuntament un espai de trobada per a mares amb els seus nadons.
14) Moció del Grup Municipal d’ICV-EUiA del Masnou per declarar el Masnou municipi actiu en la prevenció dels desnonaments i la defensa del dret a l’Habitatge, i instar el Govern de l’Estat a modificar la Llei hipotecària amb la finalitat de regular la dació en pagament i a adoptar les mesures necessàries per evitar els desnonaments per motius econòmics i garantir el dret a l’Habitatge.
15) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM de reprovació dels fets ocorreguts la tarda del 18 de novembre a Ca n’Humet.
16) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM per preservar la continuïtat del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD).
17) Moció presentada pel Grup Municipal del PSC-PM per a la presentació de propostes per a la convocatòria 2011 dels ajuts per promoure l’estalvi i l’eficiència energètics.

Desitgem us serveixi per saber del que es tractara al proper Ple.

3 comentaris leave one →
 1. Anònim permalink
  Desembre 21, 2011 5:57 pm

  Molt bé ! Un ordre del dia en condicions ! Ha costat molt? Sense treure-us mèrit, però no crec que sigui tant difícil que l´Ajuntament ho fagi.

 2. Desembre 22, 2011 12:41 am

  La petició és aquesta, que ells que en disposen de la informació la facilitin.
  S’ha demanat en repetides ocasions però de moment o ho recollim nosaltres o no es fa.

Trackbacks

 1. Drets i “deures” « Assemblea d'Indignats del Masnou | Acampada Masnou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: