Vés al contingut

Municipalisme alternatiu

Desembre 11, 2011

Ahir a la tarda, durant la jornada del fòrum social del Masnou vam gaudir d’una experiència molt agradable, tot comentant, amb representants de la Crida premianenca i Gent de gramanet, les seves experiències, conviccions i alternatives a nivell de política municipal.

Es va fer una posada en comú de com va ser la formació dels seus “grups”, quin pes tenen actualment als seus consistoris, la seva dinàmica interna i estructures, el seu marc ideològic, les seves fites aconseguides i properes un cop estan formant part dels grups municipals amb representació, postures vers el tema mediambiental, sobre els sous que es perceben i els conceptes de “dietes” i demés afegits i un torn obert per aclarir dubtes.

Vam compartir també la visualització de vídeos de curta durada sobre les seves candidatures i d’altres que introduïen o acompanyaven als punts abans esmentats.

Ens sumem als agraiments a @joanriberet i @martacava de @cridapremianenc i a Jaume Abelló i @aitorblanc de @gentdegramanet per compartir amb nosaltres les seves experiències i us emplacem a que gaudiu del documental “The take” que estan organitzats per avui.

No oblideu que a les 20h ens veiem al “Blau” per portar a terme la nostre assemblea!!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: