Vés al contingut

ORDRE DEL DIA (INDIGNAT) DEL PLE DE NOVEMBRE

Novembre 14, 2011

Un cop assolit un dels objectius de l’Assemblea Indignada, que el Ple municipal s’emetés en directe per internet, aquest mes engeguem una nova iniciativa: Aconseguir que l’Ajuntament faci públic un ordre del dia del Ple que aporti més informació que el que es fa públic en l’actualitat.

Amb aquest objectiu, i amb les eines i els coneixement que tenim com a ciutadans, pengem aquest “l’Ordre del dia (Indignat) del Ple del mes de novembre”. En ell podeu trobar aquells enllaços que creiem poden ser útils per seguir el Ple i els textos de totes les mocions presentades per tal que la ciutadania pugui llegir-les i posicionar-se. Esperem, com a passat amb l’emissió del Ple, que l’Ajuntament segueixi les nostres passes i el proper Ple del mes de Desembre comptem a un ordre (oficial) que permeti a la ciutadania disposar de prou informació com per poder segui el Ple correctament.

ES CONVOCA EL PLE ORDINARI PER AL PROPER DIJOUS, 17 DE NOVEMBRE DE 2011, A LES 20 HORES, A LA SALA DE SESSIONS AMB EL SEGÜENT ORDRE DEL DIA:
Alcaldia
1) Aprovació, si escau, dels esborranys de les actes del Ple ordinari del 22 de setembre de 2011, del Ple ordinari del 20 d’octubre i del Ple extraordinari del 24 d’octubre de 2011.
2) Règim de sessions del Ple del mes de desembre.
3) Informacions i comunicacions de l’Alcaldia.
4) Donar compte dels decrets d’Alcaldia.
5) Donar compte de les persones assistents a la sessió.

Civisme i Convivència
6) Aprovació inicial de la modificació del Reglament de l’equipament cívic de proximitat Els Vienesos.

Medi Ambient i Paisatge
7) Aprovació de la sol·licitud de concessió dels elements fixos de la platja i del passeig marítim del terme municipal del Masnou al Servei de Costes de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Hisenda
8 ) Modificació del Pla de sanejament.

9) Control dels òrgans de Govern municipals
a) Contesta de l’Equip de Govern als suggeriments i preguntes de la sessió anterior.
b) Suggeriments i preguntes adreçats a l’Equip de Govern.

Mocions
10) Moció presentada pel Grup Municipal del GIM per demanar a l’Ajuntament del Masnou que impulsi i lideri la fusió de les dues entitats municipalistes catalanes, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).
11) Moció presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA per rebutjar la iniciativa de l’Incasòl de vendre les dues promocions d’habitatge protegit jove de Can Jordana i Llevant del Masnou.
12) Moció del Grup Municipal d’ICV-EUiA proposant l’aprovació d’unes bases per a l’atorgament de subvencions sobre l’impost de béns immobles.
13) Moció dels grups municipals de CiU i ERC-AM de rebuig a la venda per part de l’Incasòl de les promocions d’habitatge públic de lloguer de Can Jordana i del sector Llevant.
14) Moció dels grups municipals de CiU i ERC-AM d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència.
15) Moció presentada pel grup Municipal del PSC-PM per demanar a l’Ajuntament un espai de trobada per a mares amb els seus nadons.
16) Moció que presenta el Grup Municipal del GIM de millora de la seguretat viària a la cruïlla dels carrers de Flos i Calcat amb Ventura Gasol

3 comentaris leave one →
  1. Anònim permalink
    Novembre 17, 2011 11:12 am

    Això és un ordre del dia com Déu mana ! Poc a poc, els indignats acabaràn dient als polítics com es fan les coses ben fetes i amb il.lusió !

Trackbacks

  1. Drets i “deures” « Assemblea d'Indignats del Masnou | Acampada Masnou
  2. Drets i “deures” « #15Maresme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: