Vés al contingut

Per fi, El Masnou es mou…

Novembre 3, 2011

Des de fa dies que es ve comentant la privatització de pisos socials per part d’Incasòl a El Masnou i a les viles veïnes d’Alella i Teià.

Avui per fi, des del consistori masnoví s’ha fet publica la seva postura, ja que de moment només s’havien pronunciat els nostres veïns.

A part dels enllaços de l’anterior post, facilitem la consulta d’algunes novetats en els següents:

Ajuntament del Masnou

Ajuntament d’Alella

Ajuntament de Teià

S’afirma al web d’Alella els següents que han arribat als següents acords:

Primer.- Instar l’Incasòl a retirar de la venda, de manera immediata, les cinc promocions d’habitatge públic de lloguer d’Alella, Teià i El Masnou.

Segon.- Advertir l’Incasòl que en cas de no atendre aquesta petició, els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià emprendran totes les accions legals que considerin oportunes per tal d’impedir que aquesta venda es produeixi.

Tercer.- Comunicar aquest acord al director de l’Incasòl, al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i a tots els grups del Parlament de Catalunya.

D’altre banda cal esmentar, que des de ICV-EUiA ens han informat que han iniciat una campanya de recollida de signatures en contra de la possibilitat real de que els pisos socials acabin en mans privades. Adjuntem la documentació que se’ns ha fet arribar, ja que si algú estès interessat pot participar-hi activament.

Petició recollida signatures en pdf (ICV-EUiA)

Petició recollida signatures en doc (modificable per si es vol treure els logos i demés del grup ICV- EUiA)

Des de l’assemblea no hem pres cap postura ver aquesta acció donat que es tractarà a la propera assemblea d’aquest diumenge, ja que estem pendents de rebre més informació i romaníem a la espera d’un posicionament per part del nostre consistori des de la passada setmana.

One Comment leave one →
  1. Anònim permalink
    Novembre 8, 2011 1:44 pm

    El Jueves día 10 de Noviembre a las 20:00h en la biblioteca Joan Coromines, el regidor de urbanismo ha convocado una reunión informativa. Creo que es muy importante que asistamos tod@s y mostremos nuestro rechazo a la venta de los pisos!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: