Vés al contingut

Ordre del dia 23/08

Agost 22, 2011

Per tal de dinamitzar i fomentar la participació a les assemblees en el present/futur tractarem de publicar l’ordre del dia/coses pendents tractar al blog fent la màxima difusió de la feina que s’esta fent, dels objectius i del que hem aconseguit.

Això no significa que no es pugui fer arribar noves propostes o dir-les directament en l’assemblea, només tractar de servir de fil conductor per quan ens trobem.

ordre del dia 23/08:

Reglament de participació:
– Ultimes revisions abans de la trobada amb en Jaume Oliveras.(tant qüestions com a proposta) ja està penjat al n-1 les últimes modificacions..
– Definir quins seràn els assistents.
– D’altres relacionat (si es vol quedar una mica abans per anar junts, grabadora, cas Sergi-demà vindrà a explicar una cosa-)
Ja estan afegides les persones que faltaven al google groups, i s’esta mirant de clarificar les tasques del wiki al n-1.
Cinefòrum setembre.
– S’ha creat una tasca al n-1.
– Es va fer menció a una possible proposta
– Afegir-se a la tasca , decidir on es vol fer, qui s’encarregarà de fer les instàncies….
tendes d’estampació de samarretes

resum d’actes (Nando)

contacte amb medis de comunicació

concretar xerrada violència (parlar amb Lola)

manifestació 18s:MANIFESTACIÓ DEFIENDE LO PÚBLICO es convoca pel dia 18 Setembre a determinar lloc de convocatòria i l’horari en cada poble i ciutat (entre les 17h i les 19h, en principi).

Des del Grup de Defensa de la Sanitat Pública s’ha creat una Comissió específica per a la preparació de la manifestació del 18S a Barcelona. Voldríem proposar-vos que parléssiu a les vostres assemblees de la participació en aquesta manifestació, que us coordinéssiu amb les assemblees, acampades i grups de la vostra zona per a la convocatòria i que ens féssiu arribar les vostres propostes. Podeu posar-vos en contacte amb la comissió 18S al següent mail: comisionbcn.18s@gmail.com

llibre EL SHOCK DEL SIGLO XXI QUE PUEDEN BAJAR GRATUITAMENTE DESDE    http://futuro.clan.su (ha arribat un mail fent difusió i ho compartim aquí).

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: