Vés al contingut

Notes després de la xerrada a Teià

Juliol 11, 2011

Avui hem assistit a la xerrada de l’Arcadi Oliveres a Teià. Aprofitant que ens hem trobat un bon numero de participants de l’assemblea del Masnou hem tractat una serie de punts que enumerem a continuació per que no us perdeu res!

– Tractem el tema de la trobada amb l’alcalde que tindrà lloc dilluns dia 11/07: hem posat en comú l’enunciat del qüestionari, hem llegit totes les preguntes (les consensuades anteriorment i les afegides per tal de consensuar-les), i s’ha deixat a les 4 persones que hi aniran,(ja confirmades), encarregades de trobar la manera de que el flux de les respostes sigui el pretés. (es comenta de tractar d’enregistrar l’àudio per tal de fer una transcripció fidedigne).

– Es parla de fer el mateix qüestionari a d’altres polítics, s’esta a favor, però es farà més endavant quan es tingui la possibilitat i disponibilitat per totes les parts.

– El cinefòrum: es comenta que s’ha de fer arribar les dades del Marc per tal d’acabar de complir amb els requisits que ens demanen per tal d’acceptar l’instancia. Tanmateix s’informa des de la comissió d’acció que ja s’ha fet la planificació per tal d’aconseguir el material necessari per “si fos cas” de que l’ajuntament no el facilités. Es fa menció de diferents pel·lícules i si no hi cap canvi (per la disponibilitat), es projectarà “El concursante”. Es farà difusió de l’acte per mitjà de totes les plataformes disponibles. Es fa saber que es convidarà a que cadascú porti la seva cadira per tal de facilitar l’organització de l’acció. Aquest dimarts, a la reunió de la comissió d’acció es tractara d’enllestir la preparació del cinefòrum.

– Es planteja fer el “curset” de n-1 aquest divendres amb l’hora pendent de confirmar (es farà difusió). Serà una explicació breu per tal de trencar el gel amb la que volem sigui una eina d’interacció entre les persones de l’assemblea.

– Es parla de les noves pancartes i díptics a les que s’està treballant ja. Com que les que hi ha no reben el vist i plau, i per tal de preparar-ne més, es proposa tractar-ho després del curset del divendres i proposar el resultat a l’assemblea de diumenge per consensuar-ho.

 

Volem aprofitar per felicitar als companys de Teià per l’acte on hem pogut gaudir de la companyia i reflexions de l’Arcadi Oliveres.

 

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: