Vés al contingut

Acta del dia 3/07

Juliol 5, 2011

ACTA ASSEMBLEA 3/07/11

S’inicia l’assemblea a les 20.20h, a causa de l’existència d’una altra activitat a la mateixa plaça.

– S’observa que l’assistència és encara menor que en d’altres ocasions (13 persones)

– No hi ha ordre del dia. Continguts no té novetats a aportar i des d’acció no hi ha representació (excepte una persona que arriba més tard), així que seran els punts de difusió els que desenvoluparem.

– S’APROVA, amb els vots del blog i algun afegit a la pròpia assemblea, que com a logo tindrem l’opció 1 (que és el símbol que hi ha a la plaça en versió liníes rectes).

– Es tracta el tema de les 3 instàncies  que volem presentar a l’Ajuntament:

L’instància que en principi només servia per preguntar a l’alcalde sobre la modificació del seu sou, acaba sent un recull de preguntes que s’han anant recollint al n-1 (qüestionari) i que es tracten, es consensuen i s’ordenen a la mateixa assemblea.
En aquest punt es comenta que a títol personal també estaria bé que la gent de l’assemblea que conegui o tingui accés a algún polític local pregunti si hi haurà modificacions en les seves retribucions (això ja es va consensuar en l’anterior assemblea).

L’instancia per demanar de fer el cinefòrum el dia 14/07/2011 a la plaça d’Ocata queda a càrrec d’en Josué. S’’especifica que es demanarà punt de llum, un projector, una pantalla, sistema d’àudio i 100 cadires.

S’acorda que via l’email de l’alcaldia es demani cita amb l’alcalde per tal de fer una trobada vis-à-vis, fer-li les mateixes preguntes consensuades i presentades via instància i les que es sumin i consensuïn abans de la trobada (ho farà en Josué).

– Es proposa fer un recull d’informació (d’accions, de continguts, dels consensos…) per part de cada comissió i omplir el “perfil” de què disposa cadascuna al n-1 per anar recopilant i poder així fer difusió de la nostre evolució.

– Es menciona que des de “La Clau” ens faran referència setmana sí setmana no, ja que no poden omplir sempre l’espai reservat a aquest tipus d’informació només amb la nostra Assemblea. Han d’anar variant.

– S’acorda traslladar la nostra Assemblea del proper diumenge dia 10/07 a Teià per fer-la coincidir amb la xerrada de l’Arcadi Oliveres. S’acorda oferir la nostra ajuda tant als companys de Teià (fent difusió a nivell local de l’acte) com als companys d’Alella (dels quals sabem ben poc però sembla que van una mica atabalats). Es proposa fer menció via Twitter tot demanant a altres Assemblees i Acampades presents a twitter que “retwitegin”, encara que som conscients que no és el mitjà més utilitzat per les persones que assisteixen a l’assemblea.

– Es parla sobre el fet que, donat que el “línia Maresme” ens fa seguiment i ja li hem fet arribar informació i imatges de la “Marxa de la sal”, caldria informar-los també d’aquestes últimes novetats.

– Es fa saber que també una persona d’El Periódico s’ha ofert per fer-nos difusió i s’accepta enviar-li informació.

– Es fa saber que aquesta setmana ja comencem una “formació” sobre el funcionament de l’n-1 de forma imminent. S’acorda derivar el nostre mitjà de recopilació d’informació i anuncis d’esdeveniments del Facebook cap a l’n-1 progressivament.

S’aixeca l’assemblea a les 22.03h.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: