Vés al contingut

Comencem!

Mai 22, 2011

Avui neix l’ASSEMBLEA D’INDIGNATS amb la finalitat de coordinar i d’informar a les persones de la vila vinculades al moviment d’indignació amb la realitat política i social que ens envolta i que desitgem millorar.

A més d’aquest blog es disposa d’un perfil a facebook (acampada masnou) i un twitter (@acampadamsn).

Com a punt de trobada s’ha establert la Plaça d’Ocata. Allà durem a terme la cassolada i assemblea on podrem participar-hi tots i totes. Amb el màxim respecte mirarem d’arribar a un consens entorn a la  forma de posar en comú i aportar solucions a totes i cadascuna de les situacions que se’ns plantegin.

Som convidats i convidades d’excepció d’un canvi que depèn de nosaltres mateixos, i aquí anirem recollint totes les novetats.

2 comentaris leave one →
 1. Anònim permalink
  Mai 23, 2011 4:19 pm

  Ahir vaig estar escoltant a l’Assemblea.Ha” renascut ” el sentit de participació,el no sentir com alié el fet de poder ser part activa en el disseny del futur.
  Hem anat veien com d’altres països han fet un canvi substancial en el seu sistema, han passat de les dictadures als estats democràtics, d’alguna manera tothom sabía cap a on girar, Nosaltres ja tenim un sistema democràtic però, cap a on girem?
  En els darrers anys s’ha anat obrint una esquerda molt gran al nostre país, tant els governs de dretes com els d’esquerrres ens han decepcionat. Sembla que els partits polítics tenen la seva entitat pròpia.
  Nosaltres els hi cedim el vot, els fem confiança en un projecte de futur al que es comprometen ,però després veiem que res no és el que semblaba.
  Jurídicament quan atorgues poders de representació a una persona hi ha un marc molt clar: per exemple poders per comprar i vendre,i si resulta que qui té els poders s’extralimita o no actúa en el marc que s’ha dibuixat en el document,els actes no són vàlids.
  Nosaltres donem la representació als partits però els partits ens representen?Com prenen les decisions?,Tenen carta blanca? Quins són els limits dels seus acords?.
  Resulta que puc fer una promesa i acabar cumplint un altre contrària?, com es paeix això?.

  Els representats polítics ho són de molts milions de persones i no poden tenir una relació directe amb ells. Com ho fem doncs?la veu de la gent és important.
  Com podem fixar els límits,expresar el nostre acord/desacord? en definitiva sentir-nos representats?
  Aquest és el problema.
  Ara sortiran moltes propostes:
  Millor educació, cultura, feina,control dels bancs etc… s’elevaran als partits i ells faran el que han fet sempre,seguir en el sistema i arribar fins on puguin o vulguin,ells fixaran les prioritats ,decidiran a l’eixopluc de la nostra “carta blanca” i seguirem sense sentir-nos representats., no els hi caldrá que renovem el suport en les decisions que prenguin si els hem donat el vot, la nostra carta blanca per al seu mandat.
  Hem d’intentar fer una reflexió molt més àmplia, vivim un canvi però cal saber que canviem cap a on anem.
  Que és aquesta democracia real?, com s’articula? Pensem’ho.

 2. Mai 24, 2011 7:14 pm

  l’assemblea és necessària, no defallim. ànims!
  comptem tots amb la difusió al programa de mataró ràdio “culturetes” (www.culturetes.tk), tots els divendres a les 17 h a http://www.mataroradio.cat
  un somriure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: